Glas Javnosti

NOVAK JE ROĐENI TALENAT ZA TENIS, ALI DA LI STE ZNALI DA UME I DA REPUJE? Snimio hit duet

Tenis
Autor: Glas javnosti

Ovoga se malo ko seća, ali Novak Đoković se isprobao i kao reper!

Nedavno je svoju dugu i bogatu karijeru završio Ivo Karlović, jedan od najdugovečnijih tenisera na ATP turu. Sa 44 godine on je završio sa aktivnim igranjem tenisa kao jedan od retkih igrača koji su imali pozitivan skor sa Novakom Đokovićem pošto ga je pobedio čak tri puta, a poražen je samo jednom. 


Ipak osim što su nekoliko puta bili rivali na teniskom terenu oni su veliki prijatelji, a jedan od momenata kada su sarađivali bio je i 2010. godine kada su zajedno snimili pesmu! To se desilo sada već davne 2010. godine kada je na leto u pauzi Serbia Opena snimio pesmu "Moja droga je tenis"! Otišao je iz Beograda gde je morao da se povuče u četvrfinalu u Zagreb kako bi snimio ovu pesmu. 


Zajedno sa Ivom Karlovićem i Novakom Đokovićem pesmu je snimio i producirao poznati hrvatski reper David Vurdelja poznatiji kao Bejbi Duks, a ona je bila deo kampanje "Ambasadori regije protiv droge"- 

"Pesma je bila zabavna i interesantna. Zahvalio bih i prijateljima Karloviću i ‘Bejbi duksu’ na saradnji, kao i svima ostalima koji podržavaju ovu akciju", rekao je tada Đoković, a Karlović je dodao: "Sport i muzika su dobar način za oblikovanje i usmeravanje mladih ljudi na pravi put, jer tako razvijaju disciplinu i karakter, što im pomaže da se kasnije razviju u zrele i uspešne osobe." Poslušajte ovu pesmu:


"Droga je utočište za slabe. Ne budi luzer i pronađi snagu u sebi. Budi prvi, budi pobednik, moja droga je tenis", glasi deo koji je na svoj način "odrepovao" Novak Đoković, koji se kasnije tokom karijere uključivao u brojne društveno odgovorne i humanitarne akcije, a ima i svoju Fondaciju "Novak Đoković". 


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR