Glas Javnosti

MAGIČNI MEDVEDEV POSLE NESTVARNOG PREOKRETA U FINALU AUSTRALIJE! Zverev pao i pored vođstva od 2:0 (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Danil Medvedev uspeo je da se plasira u finale Australijan opena i to posle nestvarnog preokreta i pobede protiv Aleksandera Zvereva sa 3:2 u setovima (5:7, 3:6, 7:6, 7:6, 6:3).

Velika borba vodila se u prvom setu gde je Zverev stigao do dva brejka prednosti, ali je Medvedev uzvratio i izjednačio na 5:5. Ipak, već u narednom gemu Nemac je napravio novi brejk koji je kasnije i potvrdio za 1:0 u setovima.

Manje uzbuđenja videli smo u drugom setu. Aleksander Zverev dva puta je oduzeo servis Danilu Medvedevu, rešio je ovaj period igre u svoju korist sa 6:3 i delovalo je da ništa ne može da ga zaustavi u pohodu ka finalu..

Ipak, usledila su dva preslikana seta u kojima nije bilo brejka i koji su se odlučivali u taj-brejku! I u oba seta Danil Medvedev zablistao je u samom finišu taj-brejka što mu je donelo izjednačenje - 2:2.

Ušlo se u peti set gde je Medvedev konačno uspeo da oduzme servis Zverevu i povede sa 3:2, a kasnije i potvrdi brejk za 4:2.

Do kraja meča Rus je uspeo da sačuva svoj servis, ali i da napravi još jedan brejk, i da se plasira u finale gde će se u nedelju sastati protiv Janika Sinera koji je bio bolji od Novaka Đokovića.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR