Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ U PRIJATELJSKOM MEČU SA ŠARLIZ TERON: "Došao sam da joj pružim podršku" (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković igrao je tenis sa Šarliz Teron na egzibiciji u dobrotvorne svrhe.

Novak Đoković i Šarliz Teron zajedno na terenu! Najbolji teniser svih vremena našao se na teniskom terenu sa jednom od najlepših glumica. U pitanju je bio meč koji je organizovala fondacija holivudske zvezde i cilj je sakupljanje sredstava za dobrotvorne svrhe. Srbin nije imao dilemu i došao je da pruži podršku.


Iznenadio je Nole mnoge, pošto ga nisu očekivali svi, videlo se to po reakcijama kada se pojavio na terenu i saopštio kolegi Frensisu Tijafou da može da izađe i da će ga on zameniti u dublu sa Šarliz Teron. Prvo su kratko porazgovarali njih dvojica, pa je onda otišao, zagrlio glumicu i onda je počeo meč. Videlo se da se svi dobro zabavljaju.


"Došao sam da pružim podršku njoj i njenoj fondaciji. Vratila mi je tako što me naterala da radim i da trčim. Mislim da je to bio plan njene strategije", našalio se Novak i dobio aplauze i izmamio osmehe svih prisutnih posle te izjave.


Šarliz Teron je poreklom iz Južne Afrike, tamo je rođena i glumom je počela da se bavi od 1995. godine. Njena fondacija fokusirana je upravo na pomoć ljudima u njenoj domovini.


Kada je Novak u pitanju, on je u Ameriku stigao ranije sa Rafaelom Nadalom. Pred početak turnira u Indijan Velsu stigao je da obiđe dosta toga u Americi, najviše vremena provodio je u Los Anđelesu gde je gledao prvo Dejana Joveljića i Lionela Mesija, pa onda Nikolu Jokića i Lebrona Džejmsa. Saznao je i žreb za turnir, slobodan je u prvom kolu, dok ga u drugom čeka kvalifikant ili Aleksandar Vukić (Australija). U njegovoj polovini žreba su još Danil Medvedev, Holger Rune, Nadal, dok su na drugoj strani Karlos Alkaraz, Janik Siner, Aleksander Zverev...


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR