Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ DOBIO „OSKARA“: ATP mu uručio nagradu za najbolju priču u svetu tenisa (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, dobitnik je ATP nagrade "Zlatni reket", koja je inspirisana čuvenim filmskim "Oskarom", za najbolju priču u svetu tenisa.

Glasanjem navijača, na društvenim mrežama, Đoković je dobio „Zlatni reket“ za najbolju priču od strane ATP-a.

ATP je početkom februara ove godine objavio snimak na kom se vidi da lik Novaka Đokovića nije stvaran već je izmišljen samo za potrebe zabavljanja planete, te da se pravi glumac zove potpuno drugačije – Ben Kričli.

Ova sjajna igra svetovima u maniru Hakslijevog „Vrlog novog sveta“ napravila je opštu konfuziju, a sada je Novak dobio i nagradu.



„Konačno, posle toliko godina u ulozi Novaka Đokovića! Hvala svima, neverovatno putovanje prethodnih 20 godina u ulozi Novaka Đokovića. Nekad je bio zabavan, nekad dosadan, ali to je deo posla. Morate to da prihvatite.

Želeo bih da se zahvalim mom prijatelju Frejzeru Meknajtu. Nije počelo kako bi valjalo, osvajanjem Australijan opena, ali je bilo zabavno prilikom cepanja majice u toaletu u Melburnu. To je bio jedan od najsmešnijih poteza mog lika. Hvala puno mojim producentima i režiserima. Vratiću se uskoro“, rekao je Novak.

Srpski teniser se trenutno nalazi u Indijan Velsu, gde ga uskoro očekuje duel trećeg kola mastersa protiv Italijana Luke Nardija.


Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR