Glas Javnosti

Beker impresioniran Nadalom

Tenis
Autor: Glas javnosti

Nadal je u prvom kolu turnira u Brizbejnu sa 7:5, 6:1 i bez ijedne dopuštene brejk lopte savldao Dominika Tima

Novak Đoković je poželeo dobrodošlicu nazad na ATP Tur svom najvećem rivalu Rafaelu Nadalu koji je oduševio tenisku javnost ne samo rezultatom već i igrom u svom prvom singl meču nakon pauze od skoro godinu dana.

Španac je u prvom kolu turnira u Brizbejnu sa 7:5, 6:1 i bez ijedne dopuštene brejk lopte savladao Dominika Tima, bivšeg šampiona Ju-Es opena, a sada tek 98. igrača sveta.


Jedan od onih koje je Nadal po ko zna koji put impresionirao je Boris Beker, šestostruki grend slem šampion i bivši broj 1, ali i bivši trener Novaka Đokovića.

- Rafael Nadal je apsolutno sjajan. Nije igrao više od 350 dana posle operacije kuka, a onda je pobedio Tima 7:5, 6:1 u 1. kolu Brizbejna - napisao je Nemac na društvenoj mreži X.

Zapravo, Rafa je poslednji meč odigrao pre 349 dana kada je u 2. kolu Australijan opena izgubio od Mekenzija MekDonalda, najviše zbog pomenute povrede kuka, odnsono mišića psoasa.


Pošto oporavka nije bilo, podvrgao se operaciji početkom juna prošle godine. Prvi meč je odigrao u ponedeljak u Brizbejnu kada je u paru sa bivšim trenerom Markom Lopesom poražen u 1. kolu dubl konkurencije.

Glas javnosti/E01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR