Glas Javnosti

Rusi Pogbi nude "ruku spasa"

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Posle pada Pola Pogbe na doping testu i suspenzije od četiri godine, koju su mnogi ocenili kao kraj karijere Francuza i veziste Juventusa, Rusija je rešila da mu pruži „ruku spasa“. Naime, prema pisanju italijanskih medija stigla mu je ponuda iz najveće pravoslavne zemlje da zaigra u ligi slavnih osoba.

„Tutosport“ prvi je izašao u javnost sa informacijom, koja je vrlo brzo potvrđena, da je ekipa „Broke Bojs“ kontaktirala Pola Pogbu, kako mi bu predočili mogućnost da obuče njihov dres i tako nastavi da se bavi fudbalom.
Liga slavnih osoba osnovana je u Rusiji 2022. godine i veliki broj timova sačinjen je od slavnih osoba. Tu su bivši sportisti, glumci, pevači i ostali i jasno je da bi Pogba bio prva zvezda, jer je donedavno bio aktivan sportista.

Vezista koji se sa Francuskom popeo na krov sveta, upravo u Rusiji 2018. godine, i dalje se nije oglasio, samim tim to je dodatno otvorilo prostor za spekulacije da li će odbačeni Francuz prihvatiti poziv iz Rusije.

Artjom Čatjaturan, sportski direktor pomenute ekipe „Broke Bojs“ lično je kontaktirao Pogbu i predočio mu ideju da pad zbog dopinga i toga što je bio pozitivan na suplement „DHEA“, koji podiže nivo testosterona u telu, ne mora da znači kraj karijere, već da i dalje može da igra fudbal.

Doduše, u poprilično drugačijim okolnostima jer nisu u pitanju profesionalci u punoj fizičkoj spremi, već slavne ličnosti.

Pol Pogba će 15. marta napuniti 31 godinu i jako su male šanse da će po isteku četvorogodišnje suspenzije biti motivisan da pokuša da se vrati na teren i da se i dalje bavi profesionalno fudbalom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR