Glas Javnosti

SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Teniser uhapšen zbog nasilja

Tenis
Autor: Glas javnosti

Već u prvoj fazi takmičenja na Rolan Garosu, Francisko Serundolo je glatko elimisan od strane Danijela Evansa sa 0:3 u setovima (6:7, 4:6, 4:6).

Kao što bi mnogi učinili, Argentinac je odlučio da još malo ostane u Parizu. Ali, jedan od najatraktivnijih gradova sveta ponekad ume iz pojedinaca da izvuče ono najgore. Tako je bilo i sa pomenutim teniserom.

Naime, kako javljaju francuski mediji, Serundolo je oko jedan čas i 45 minuta posle ponoći napao taksistu zato što je odbio da preveze njega i još četvoricu njegovih saputnika, zato što je automobil predviđen da primi četiri osobe.





Tada je Francisko izgubio živce, ošamario je nesrećnog čoveka koji je samo radio svoj posao, da bi potonji pronašao policijsku patrolu u blizini i prijavio zločin. 

- Primetio sam da su pili - rekao je taksista policajcu i dodao da je Serundolo ponudio da plati više ukoliko pristane pre nego što je postao agresivan.

Dok se sve to dešavalo, vozač je takođe bio slučajno odgurnut od strane osobe iz društva Argentinca u pokušaju da ih razdvoji.

Samo nekoliko minuta kasnije, predstavnici zakona su ušli u hotel u kome je teniser odseo i uhapsili ga, zajedno sa još jednim licem.

Ipak, epilog čitave situacije je da je Serundolo na kraju bio oslobođen od optužbi zbog nedostatka dokaza i svedoka, s obzirom da u blizini nije bilo kamera ili nekoga ko je video ceo slučaj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR