Glas Javnosti

SENZACIJA NA INDIJAN VELSU: Đoković izgubio od Italijana Nardija (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izgubio je od Luke Nardija u meču trećeg kola Indijan Velsa!

Mladi Italijan slavio je sa 2:1 u setovima (4:6, 6:3, 3:6).

Srpski as večeras nije bio na prepoznatljivom nivou, pošteno se oznojio, dao je poslednji atom snage da stigne do nove pobede, ali u tome nije uspeo. Sa druge strane, mladi Italijan odigrao je meč života, što je bilo dovoljno da eliminiše najboljeg u istoriji ove igre.

Loše je Đoković ušao u meč, imao je stomačnih problema, ništa mu nije polazilo za rukom i dozvolio je rivalu da u ranoj fazi do meča stigne do brejka.

Nardi je igrao sjajno, koristio je svaku grešku našeg tenisera i uspeo da osvoji prvi set, što je malo ko očekivao imajući u vidu razliku u kvalitetu dvojice igrača, o kojoj ne treba trošiti reči.


U drugom setu Novak se konačno "probudio", razigrao i vratio u meč. U jednom momentu Đoković se posvađao sa sudijom, što ga je dodatno motivisalo da ubaci u veću brzinu i što pre stigne do izjednačenja.

Ipak, više od toga večeras nije mogao...

U odlučujućem setu gledali smo žestoku borbu, u kojoj je više pokazao Nardi. Novakov tempo ponovo je krenuo silaznom putanjom, nije pronalazio pravo rešenje, bio je nervozan a mladi Italijan je tačno znao šta želi.

Nije se uplašio svog idola, želeo je da napravi pravu senzaciju i u tome je uspeo...

Đoković na svom "kontu" i dalje ima pet titula u Indjan Velsu, nije uspeo da prestigne Rodžera Federera, a "popravni ispit" imaće u Majamiju.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR