Glas Javnosti

ŠAMPIONKA US OPENA DOŽIVELA PAKAO! Progonitelj je UZNEMIRAVAO, a sada OTKRILA kroz kakav je KOŠMAR prošla!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Britanska teniserka, Ema Radukanu, otkrila je da je bila na meti progonitelja, koji ju je uznemiravao.

Šampionka US opena je istakla da se u svojoj kući ne oseća bezbedno, a sve zbog Amrita Magara (35), čoveka koji je tri puta dolazio u njen dom i koji je zbog toga na kraju i osuđen, piše "Dejli Mejl".

Sada su poznati i detalji košmara, kroz koji je prolazila mlada teniserka. Sve je počelo tako što je Magar otkrio gde teniserka živi, tako što je saznao prvo da je u pitanju predgrađe Londona, a tačnu adresu je pronašao uz pomoć slučajnih prolazika.

Kada se prvi put pojavio pred domom gde živi porodica Radukanu, ostavio je pismo za Emu u kom je naveo da "zaslužuje ljubav", a narednom prilikom joj je napisao da je "prepešačio 23 milje da bi je sreo".Treći odlazak pred njen dom, dok kog je došlo 4. decembra završio se njegovim hapšenjem, koje usledio nakon što je prethodno ukrasio lampicama drvo u dvorištu, a onda i ukrao patiku koja se nalazila ispred vrata, jer je mislio da pripada Emi. To je primetio njen otac, čija je inače bila patika, koji je video preko nadzornih kamera šta se zbiva oko njegove kuće, te pozvao policiju, koja je uhapsila progonitelja.

Prilikom hapšenja, u njegovoj torbi je pronađena patika, za koju je rekao da je pokupio kao suvenir.

- Osećam se užasnuto od momenta kada se to dogodilo. Plašim se da izađem napolje, posebno ako sam sama. Zbog toga se osećam kao da mi je oduzeta sloboda. Stalno se osvrćem i zabrinuta sam da bi ovo moglo da se ponovi. Ne osećam se bezbedno u sopstvenom domu, u kom bi trebalo da budem najsigurnija, rekla je Radukanu.Teniserka je tada istakla da želi da se preseli, jer strahuje da bi nešto slično moglo da joj se dogodi u budućnosti, a slučaj pred sudom, okončan je u petak. Magar je proglašen krivim na sudu za prekršaje u Bromliju i biće mu izrečena kazna sledećeg meseca. On je pušten uz kauciju, ali i zabranu prilaska Emi, njenoj porodici, kao i domu gde žive.

BONUS VIDEO: Profesor Ratko Ristić o korupciji u našim institucijama

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR