Glas Javnosti

RUMUNI JE KRITIKUJU, A ONA OBOŽAVA SRBIJUI! Ova teniserka će TEK DA DRMA: Mrze me zbog izgleda (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Zbog svog nesvakidašnjeg izgleda, rumunska teniserka Andrea Prisakariu postala je meta na društvenim mrežama, a u Srbiji već ima mnoge obožavaoce.

Rumunska teniserka privukla je dosta pažnjesvojim izgledom, brojnim tetovažama, i jakom šminkom sa kojom se pojavljuje na terenu. Zbog toga je bila predmet kritikovanja na društvenim mrežama, a na Tviter nalogu je navela da je najviše komentarišu njeni sunarodnici.

- Činjenica: Više mržnje sam osetila na koži od mojih ljudi, Rumuna, samo zbog toga kako izgledam. Pretpostavljam da je kritikovanje fizičkog izgleda i dalje popularno. Svim mojim kraljicama, koje se nalaze u sličnom bolu zbog ovakvih ljudi, želim da poručim da nastave da se bore i volim vas“, napisala je Prisakariu.

Ona je ove godine počela da krči svoj put u belom sportu i definitivno je jedna od najspecifičnijih teniserki na VTA turniru.

Vrlo brzo je stekla svoje obožavaoce i navijače iz Srbije, a na svom Tviter nalogu je nakon pobede srpskih fudbalera protiv Portugalije napisala "Srbija" uz zaljubljeni emotikon. Takođe je i podelila jednu fotografiju na kojoj su naši fudbaleri.

Prisakariu je nedavno igrala polufinale turnira u Lisabonu, a učestvovala je i na VTA turniru u Klužu. Trenutno je 255. teniserka na VTA listi pa ostaje da vidimo u budućnosti da li je ovo nova nada svetskog tenisa.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR