Glas Javnosti

ROLAN GAROS: Kraj za Lajovića!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Dušan Lajović je završio takmičenje na Rolan Garosu porazom od Kevina Andersona u drugom kolu rezultatom 3:2 u setovima.

 Anderson je u prvom setu iskoristio dve brejk lopte i relativno lako stigao do 6:2, a kada je u sedmom gemu drugog dela igre stigao do novog brejka koji je ubrzo pretvorio u 2:0 u setovima, činilo se da je meč završen, i da će poslednji set biti tek "odrađivanje" od strane igrača iz Južne Afrike. 

Ipak, tako nije mislio i Lajović, koji je u trećem setu poveo 3:1, ali je Anderson odmah uzvratio brejkom, potom je Lajović stigao do 5:3, Anderson ponovo vratio brejk, ali je naš teniser sjajnom igrom u desetom gemu uspeo da po treći put oduzme servis rivalu i smanji na 2:1, a zatim brejkom u četvrtom setu stigne do 2:2, pa je pobednik odlučen u petom setu. 

Ujednačeni su bili teniseri, bez brejk prilika sve do osmog gema, kada je Anderson iskoristio prvu brejk loptu, a zatim na svoj servis odbranio jednu brejk šansu, a potom treću meč loptu pretvorio u pobedu i plasman u treću rundu gde će igrati protiv Andreja Rubljova.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR