Glas Javnosti

Прва српска тенисерка на има симтоме болести

Tenis
Autor: Sportski žurnal

Играчица је у Индијан Велсу добила потврду разлога лоших игара

У доба овог опаког вируса, када је и женска тениска асоцијација WTA саопштила је да се сигурно неће играти до 2. маја, због корона вируса, српска тенисерка Нина Стојановић, која тренутно има најбољи пласман на WTA листи, саопштила је да има симптоме мононуклеозе.

- У Индијан Велсу сам добила потврду разлога лоших игара ове сезоне. Због опште слабости организма, коју сам осећала од доласка у САД, урадила сам преглед и контатовани су му симптоми мононуклеозе - изјавила је за Спортски журнал једина српска тенисерка у топ 100 на WTA листи.

Нина не крије да је веома тужна због резултата које је добила.

- Пауза ће ми добро доћи, а колико ћу пропустити, видећемо. Ово је за мене потпуно неочекивана ситуација и јако сам тужна због тога - навела је српска играчица, која је требало да предводи Фед куп тим овог пролећа, али је и то такмичење отказано.
Српска тенисерка нема конкретне планове за наредни период.

- Прво морам да оздравим, а онда поново да да се спремим и ухватим ритам. Као и прошле године, пролеће ми, изгледа, није наклоњено. Пробаћћу да дам и неки испит на факултету - рекла је Нина Стојановић.

Њен план је био да баш на америчкој турнеји освоји бодове како би покушала да обезбеди пласман на Олимпијске игре у Токију. Међутим, и њихово одржавање овог лета је неизвесно.

- Мени је потребан ранг око 60. места на ЊТА листи, што сам планирала баш да постигнем на турнеји по САД. Овако, Олимпијске игре су неизвесне због корона вируса - навела је Нина Стојановић, тренутно 86. играчица на свету.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR