Glas Javnosti

PREMINUO ČUVENI TENISKI TRENER: Beli sport zavijen u crno

Tenis
Autor: Glas javnosti/sportal.rs

Preminuo je Nik Bolitijeri (91), čuveni teniski trener. Tužnu vest objavio je poznati teniser Tomi Has.

Čuveni teniser pogođen je informacijom i oprostio se od legendarnog stručnjaka na društvenim mrežama. Isto je učinio i naš Filip Krajinović.

- Hvala ti za sve legendo, nedostajaćeš mi - napisao je Filip. 


Čuveni trener je nedavno imao problem sa infekcijom bubrega, dugo je bio u postelji, a nedavno je njegova ćerka Ana pozvala sve da se mole za njenog oca.

Nedavno se čak i pojavila lažna vest o njegovoj smrti, dok se Nik borio. Čak i tada, imao je duha da se našali.

- Želeo bih da vas uverim da sam, uprkos onome što ste čuli, i dalje živ i zdrav. Malo šta može da obori ovog matorog Italijana. Ovde sam sa familijom i mnogo posetilaca, što me čini veoma srećnim! Hvala na svim porukama podrške, telefonskim pozivima i glasovnim porukama. Uvek kažem "Nije lako", ali sam siguran da je vredno. Ja sam jedan srećan čovek. Želim vam sve najbolje.

Bilo je to 21. novembra.  Ovaj 91-godišnjak je vodio tenisku akademiju na Floridi, kroz koju su prošli brojni asovi, kojima je pomogao da kasnije naprave veličanstvene karijere. Među onima sa kojima je sarađivao bili su i Andre Agasi, Monika Seleš, Džim Kurijer, Serena i Venus Vilijams, Marija Šarapova, Martina Hingis, kao i Jelena Janković, te Miomir Kecmanović i Filip Krajinović u tinejdžerskim danima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR