Glas Javnosti

PAKLEN ŽREB ZA ĐOKOVIĆA! Najbolji teniser sveta saznao rivale, do trona težim putem (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Održan je žreb za Masters u Madridu, a Novak Đoković će do trona morati da ide prilično teškim putem.

Najbolji teniser sveta mogao bi već u polufinalu Madrida da se sastane sa Rafaelom Nadalom ili  supertalentovani Karlos Alkaraz koji će najverovatnije na noge Biku sa Majorke u četvrtfinalu.

Prilično je interesantno da su Đoković, Nadal i Alkaraz u istom delu kostura na žrebu, ali to samo pokazuje koliko će Novakov put do titule biti teži.



 Svetski broj jedan će u prvom kolu biti slobodan, a dok ga u drugom kolu čeka bolji iz duela Gael Monfis – Karlos Himeno. Već na sledećoj prepreci čeka ga prva potencijalna nagazna mina jer će za protivnika imati Denisa Šapovalova ili pobednika susreta Dominika Tima i Endija Marija koji će snage odmeriti već na startu turnira,piše Mozzart sport.



Pod uslovom da ode dalje, četvrtfinale takođe donosi ozbiljne protivnike. Jedan je Kasper Rud, a drugi najverovatnije Alehandro Davidovič Fokina koji je Novaka nedavno savladao na startu Mastersa u Monte Karlu. Kako smo već naglasili za polufinale mu se “crtaju“ Nadal ili Alkaraz i njihov okršaj u četvrtfinalu biće za publiku u Madridu i ceo teniski svet prava teniska poslastica.



Na kraju u finalu se projektuje Stefanos Cicipas. Naravno, prvo Đoković mora da preskoči sve pomenute rivale i prepreke...

Kada je reč o drugim srpskim teniserima, Filip Krajinović u prvom kolu igra protiv Džona Iznera, dok Dušan Lajović igra u kvalifikacijama.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR