Glas Javnosti

PAKAO JELENE DOKIĆ : Bivša teniserka sva u modricama iz strašnog razloga, ovo je NEHUMANO! (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Jelena je objavila fotografiju sa turnira koji se igrao 2000. godine na kojoj se, ako se malo zagledate, vidi da su joj kolena otekla

Proslavljena teniserka Jelena Dokić ne krije da je bila žrtva porodičnog nasilja i želi da svojim primerom upozori i druge mlade i ambiciozne sportiste koje “forsiraju” roditelji, pa je tako u svojoj knjizi “Nesalomiva” otkrila svoje muke sa nasilnim ocem.

Sada se ponovo oglasila na Instagramu i podsetila na događaj koji se odigrao pre više od 20 godina, kada je pretučena zbog poraza na jednom turniru, a već je morala da se spremi za drugi.

Jelena je objavila fotografiju sa turnira koji se igrao 2000. godine na kojoj se, ako se malo zagledate, vidi da su joj kolena otekla, ali je uprkos svemu morala da izađe na teren jer ju je otac Damir pritiskao.

– Otečene, krvave i u modricama. Takve su bile moje potkolenice nakon što sam celu noć bila šutirana oštrim cipelama jer sam izgubila me. Ove fotografije su nastale dve nedelje posle toga i i dalje sam bila u užasnim modricama. Imala sam samo 17 godina. Do danas osećam bol u potkolenicama zbog tog prebijanja. Zbog svake rane postoji ožiljak i to su moji ožiljci. Preživela sam, ali ne preživi svaka žena ili devojka. Niti će. To je mučna stvarnost – napisala je Jelena Dokić na svom Instagramu i objasnila da je to napisala jer je govorila na jednom događaju posvećenom suzbijanju nasilja u poredici i osetila se tužnom i besnom.

– Učinimo više za buduće generacije. Za naše ćerke, sestre i sve devojke i žene širom sveta, da ovo bude bolje i bezbednije mesto za njih da budu srećne, zdrave i bez nasilja. Nikada neću prestati da se borim i da govorim o ovom pitanju posebno zbog onih koje ne mogu i nemaju glas – dodala je bivša teniserka.

Glas javnosti / Objektiv

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR