Glas Javnosti

OVO SE SAD DOGODILO I VIŠE NIKAD! Evo uz koju pesmu Srđan Đoković proslavlja uspeh sina

Tenis
Autor: Glas javnosti

Otac najboljeg tenisera sveta, Srđan Đoković, ima razloga da bude ponosan i to ne krije.

Pokazao je Nole još jednom da je najbolji pod pritiskom. Došao je do novog trofej protiv Danila Medvedeva i pokazao je da je najbolji teniser sveta! 

 

Ja sam oduševljen kao i ogromna većina sveta. Ceo slobodarski svet se raduje pobedi našeg Novaka, našeg Srbina, dečka koji je potekao iz ovog naroda. On je najbolji teniser i sportista ikada!, rekao je Srđan Đoković za "Sport Klub".

Zapamtite i izgovorite to. Potekao iz Srbije, najbolji sportista ikada. To se sada dogodilo i ko zna da li će ikada više!

Srđan Đoković je pun emocija pustio pesmu "Jedna zemlja, jedan tim", za koju je rekao da pokazuje sve ono što treba da simbolizuje naša zemlja.

Više reči nisu dovoljne za to što Novak čini za porodicu i svoj narod. Proneo je slavu Srbije i srpskog naroda u svetu. Postali smo cenjeni i poštovani, nismo takvi kakvi su nas smatrali poslednjih decenija, nemoguće da neko sa takvom harizmom i sportskim držanjem potekao iz nekog drugog naroda. Srbijo, hvali Novaka, jer reči više nisu dovoljne, rekao je i zaključio:

 I kada Novak ode, uvek će biti najbolji svih vremena.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR