Glas Javnosti

OVO JE TERMIN ODLUKE O NOVAKOVOJ SUDBINI: Srbija će biti budna duže nego inače

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković je smešten u hotelu za migrante gde se nalazi od trenutka kada mu je ukinuta viza. Posle svih peripetija poznato je kada bi mogao da izađe pred sudiju.

Srpski teniser, Novak Đoković koji se nalazi zatočen u Hotelu "Park" u Melburnu saznao je tačan termin kada će biti odlučivano o njegovoj sudbini pred viktorijanskim sudom pravde.

Ova ustanova objavila je spisak suđenja za ponedeljak, 10. januar 2022. godine, a najbolji teniser sveta će pred sudiju izaći u 10.00 časova po lokalnom vremenu.

To znači da će se o Đokoviću pričati tačno u ponoć u noći između nedelje i ponedeljka po srednjeevropskom vremenu, gde pripada i naša zemlja. Tada će navijači u Srbiji, ali i ceo svet saznati da li će Novaku biti dopušten ulazak u Australiju. 

Prema tome, nešto iza ponoći bi navijači u Srbiji trebalo da saznaju kakva je Noletova sudbina.

Advokati su već predstavili dokumenta koja bi mogla da mu pomognu da bude oslobođen, uključujući i onaj da je dobio pozitivan PCR test na kovid 16. decembra prošle godine u Beogradu. 

Novak će se do tog trenutka nalaziti u hotelu u kojem je sada, gde su smešteni i mnogobrojni migranti kojima je odbijen ulazak u Australiju. Uslovi su katastrofalni, ali su delom poboljšani nakon što je dobio bezglutensku hranu, sim karticu i laptop, kao i sprave za vežbanje.

BONUS VIDEO: Poznati reditelj i scenarista o urbanim likovima Beograda i o tome kako je obio stan gradonačelnika

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR