Glas Javnosti

NJENE REČI O NOVAKU NAPRAVILE HAOS: Ne terajte Đokovića da se vakciniše!

Tenis
Autor: (Glas javnosti)

Poznata britanska doktorka, Rene Henderkamp, stala je u odbranu Novaka Đokovića zbog situacije povodom Australijan opena.

Naime, spekulacije da Novaka neće pustiti u Melburn i da ga uslovljavaju sa vakcinom protiv korone je i te kako naljutilo eminentnu doktorku.

- Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer odbija da primi vakcinu - napisala je Rene Henderkamp, s tim što Đoković nije rekao da se neće vakcinisati, nego da ne želi o tome javno da pričam a u tome ga je podržao Danil Medvedev.

- On je fizički spreman sportista koji je preležao koronavirus i ima najbolji mogući imunitet. NJegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića. Protiv obavezne vakcinacije.

Doktorka pokrenula je lavinu komentara. Mnogi su je podsetili da je Novak rekao da ne želi da se ti podaci saopštavaju, a ne da ne želi da se vakciniše. Takođe, Novakovi fanovi podržali su Rene, drugi su je napali.

- NJegovo pravo je da kaže ne, kao i tvoje. Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće - uzvratila je Britanka na kritike i stavove da Novak mora da se vakciniše.

(Glas javnosti/Novosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR