Glas Javnosti

OTKRILI PODATKE O VAKCINISANIM TENISERIMA: Sajmon ispravio prethodno stanje, a svi se pitaju samo jedno (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Nova teniska sezona samo što nije počela, a svi samo pričaju o tome koliko će vakcinisanih tenisera pojaviti u Australija na prvom grend slem turniru u novoj godini.

Pre svega, sve oči su uprte u Novaka Đokovića.

Sada su iz ATP-a stigle nove informacije tim povodom.

Australija je već mesecima unazad država koja najavljuje da teniserima i teniserkama neće biti dozvoljen ulazak u zemlju radi takmičenja ukoliko nisu dvostruko vakcinisani. Dugo se spekuliše i o tome da li je najbolji teniser sveta među vakcinisanim teniserima.

Ali jedna stvar je sada jasna - čak 95 od 100 najboljih tenisera sveta se vakcinisalo i moći će da učestvuje na ATP kupu, Australijan openu i drugim turnirima u toj zemlji u januaru 2022!

Ovu informaciju je potvrdio Sajmon Higson, koji se ispred ATP-a bavi komunikacijama, tako da taj broj treba shvatiti kao zvaničan.

Higson je odgovorio novinaro Jonu Verthajmu na njegovu prethodnu informaciju da je 80 od 100 najboljih tenisera sveta vakcinisano, istakavši da je taj podatak zastareo i da je sada čak 95 od 100 najboljih na svetu vakcinisano.

Naravno, mnogi se i dalje pitaju koja petorica tenisera nisu vakcinisani, kao i da li Đoković jeste, imajući u vidu da se od njega očekuje da u Melburnu napadne 10. trofej i 21. grend slem titulu u karijeri.

Takvih potvrda još uvek nema, ali kako ATP kup startuje u Sidneju 1. januara 2022, već od tada ćemo moći da vidimo koji teniseri će se sve pojaviti na turniru.

BONUS VIDEO: Legendarni inspektor beogradske policije Žarko Popović Pop o kriminalu u Srbiji...

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR