Glas Javnosti

OSTANI JAK, BRATE MOJ! Ove reči odzvanjaju svetom, a veliko tenisko ime otkriva kako je Novak posle dočekanog Božića sa BUBAMA U PRITVORU!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Asocijacija profesionalnih tenisera (PTPA), čiji je Novak Đoković, uz Vaseka Pospišila, osnivač, oglasila se saopštenjem za javnost povodom situacije u kojoj se našao najbolji teniser sveta.


- Bez obzira na sve kontroverze u poslednjih 30+ sati, Novak Đoković je moj prijatelj, moj kolega teniser, saosnivač PTPA i ponosni Srbin. Želim njemu i svim pravoslavnim vernicima sigurnost i dobro zdravlje za Božić. Ostani jak moj brate, poručio je Pospišil.

Đoković se nalazi u izbegličkom hotelu u Melburnu gde čeka ponedeljak i odluku Federalnog okružnog i porodičnog suda, pošto mu je ukinuta viza za Australiju i naloženo mu je da napusti zemlju.

Saopštenje PTPA prenosimo u celosti:

„Asocijacija profesionalnih tenisera (PTPA) pomno prati situaciju oko pritvora u kom se nalazi Novak Đoković od strane australijskih vlasti.

PTPA je u bliskom kontaktu sa Đokovićem, njegovom porodicom, savetnicima, zvaničnicima vlade i čelnicima Australijan opena. Đoković nam je potvrdio da se nalazi u dobrom stanju, a takođe je zatražio da mu dopustimo da on lično podeli činjenice oko njegovog pritvora, kada on to odluči.

S punim poštovanjem prema svima koji imaju svoj pogled na vakcinaciju, vakcinisanim i nevakcinisanim (onima kojima je odobreno medicinsko izuzeće) trebalo bi da bude dozvoljeno da se slobodno takmiče. Nastavićemo da podržavamo naše članove, naše igrače.

Na pravoslavni Božić srećni smo što smo imali šansu da komuniciramo s njim. Nastavićemo da pratimo njegovo zdravstveno stanje i bezbednost.

Nadamo se da ćemo ga uskoro videti na terenu“, piše u saopštenju.

BONUS VIDEO: Otac napadnute tinejdžerke o kobnoj večeri i zbog čega su svi ogorčeni na migrante

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR