Glas Javnosti

ONI KOJI SU GA PLJUVALI SADA GA LJUBE U D*PE! Jedan od najvećih tenisera ikada poslao brutalnu poruku Đokovićevim kritičarima

Tenis
Autor: Glas javnosti/Kurir

Legendarni američki teniser, Džimi Konors, govorio je o kritičarima Novaka Đokovića iz 2022. godine.

Konors se osvrnuo na period kada su mnogi "udarili" na srpskog tenisera zbog ličnih stavova.

Podsetimo, zbog odluke da ne primi vakcinu, Đoković je ostao bez vize i deportovan je iz Australije, a osim na Australijan openu, nije mogao da igra ni na velikom broju turnira tokom prošle sezone.

"Čovek je ostao pri svojim ubeđenjima, bilo da su ispravna ili pogrešna. I bio je spreman da zbog toga plati cenu, nije se povlačio. Bio je spreman i na to da ga izbace iz tenisa. To je brutalno", rekao je Konors u podkastu "Prednost za Konorsa".


Sedamdesetogodišnji Amerikanac, osvajač osam grend slem, a ukupno 109 trofeja, dodaje da su mnogi preko noći promenili mišljenje.

"Mogu da se identifikujem sa Novakom, jer sam i ja bio odstranjen sa Rolan Garosa. Sad će neko da kaže da pričam ovako zato što sam besan. Ali, nisam besan. Samo znam da mnogi koji su juče najviše pljuvali po Đokoviću sada ga ljube u dupe. Svi redom", smatra Konors.

Njegov sin, Bret, podržao je takvo mišljenje.

"Svaki čovek koji vam je do juče govorio kako je Đoković užasan čovek, kako je đubre, sada viču: „Ja to govorio? Nema šanse“. Svi se okreću onako kako vetar duva. A, Novak nikada nije tako razmišljao, kao ovi se*atori. On je obrazovan čovek koji na glas govori: "Moje telo, moje zdravlje. Ja sam sportista, živim od svog tela". A, tretirali su ga kao da je ludak", smatra Bret Konors.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR