Glas Javnosti

On zna da uživa...Pogledajte novu superluksuznu jahtu Rafaela Nadala! (FOTO+VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Kao dete sa Majorke Rafael Nadal je navikao da uživa na plaži, plivanju i svim letnjim čarolijama. Najbolji španski teniser svih vremena je odlučio da podigne lestvicu luksuza, te je kupio jahtu, tj. katamaran "Sanrif 80" koja vredi 6,4 miliona dolara.

Kao dete sa Majorke Rafael Nadal je navikao da uživa na plaži, plivanju i svim letnjim čarolijama. Najbolji španski teniser svih vremena je odlučio da podigne lestvicu luksuza, te je kupio jahtu, tj. katamaran "Sanrif 80" koja vredi 6,4 miliona dolara.

Ovo je višekrilna jahta pravljena za duga krstarenja, a odlikuju je maksimalan komfor za sve ukrcane. Ovaj katamaran ima dinamični trup, luksuzni nameštaj, a ogromna površina omogućava dovoljno slobodno pri dekorisanju i uređivanju prostora.

Prvi primerak ove jahte koja se sklapa u poljskom brodogradilištu ugledao je svetlost dana septembra 2019. godine, a bio je jedan od hitova kanskog festivala jahti.

Nadal zna osnivača Sanrifa Fransisa Lapa, pa su lako dogovorili posao.

Odvažnim, savremenim stilom trupa, 80 Sunreef Pover uključuje klasične inok svetla, tikovske palube, visoke pregrade i suptilno osvetljenje ambijenta.

Njena masivna garaža u kombinaciji s krmenom platformom omogućava joj da nosi gumenjak (gumeni čamas), brojne igračke za vodu i džet-ski gde god krene.

Jedna od najspektakularnijih karakteristika na brodu je glavni paket koji se može postaviti u pramčanom delu glavne palube. Sa bračnim krevetom okrenutim prema pramčanoj terasi, kupatilom sa tušem, garderobom i stolom, apartman se kupa u suncu sa staklenim prozorima. Isti prostor se takođe može iskoristiti za postavljanje velikog dnevnog boravka sa dovoljno mesta za sedenje i pristupa fordeku.

 Dolazi u dve varijante, sa dva motora od po 1200 konjskih snaga, ili sa dva motora od po 575. Duga je 24,4 metra, što znači da je za nijansu veća od prethodne jate Nadala "Betovena". Na jahti može da boravi 12 ljudi.

Glavni salon otvara se široko na obilnom krmenom kokpitu za kombinovanje unutrašnjeg prostora za ručavanje jahte i prostora za opuštanje na otvorenom, gde je na raspolaganju više mesta za sedenje, zajedno sa mokrim šankom.

Potpuno prilagodljiv salon može se prilagoditi i velikoj kuhinji, u zavisnosti od odabranog rasporeda i u kojem se nalazi povišena unutrašnja navigaciona stanica.

Ogromne količine u trupovima snage 80 Sunreef daju dovoljno prostora da se izgled svake jedinice prilagodi najkonkretnijim zahtevima.

 
Kvartu posade, zajedno s galijama može se pristupiti direktno iz krmene kabine za veću privatnost na brodu. Na raspolaganju su višestruke konfiguracije rasporeda za postavljanje luksuznih kabina za goste za vrhunski nivo komfora.

(izvor:Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR