Glas Javnosti

OLGA DANILOVIĆ NA KORAK OD JU-ES OPENA: Još da pobedi nju i u glavnom je  žrebu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Olga Danilović mlada srpska teniserka došla je na korak od glavnog žreba poslednjeg Grend slem turnira u godini, Ju-Es opena.

Njoj će biti potrebna još samo jedna pobeda kako bi se našla na konačnom spisku učesnika i tu će pobedu tražiti protiv domaće teniserke Kerolin Dolajd, koja je trenutno 155. igračica sveta.

Olga je dobro započela kvalifikacije za ovaj turnir. U prvom meču je slavila protiv teniserke iz Argentine Paule Ormaeče sa 2:0, po setovima 6:2, 5:7.

Drugo kolo je rezultatski bilo lakše po našu teniserku, još jedna domaća teniserka, Saša Vikeri, poražena je u dva seta sa 6:3, 6:4, što je omogućilo Olgi da se bori za glavni žreb.

 

Konačno, finalni duel kvalifikacija donosi duel između Dolajd i Danilović, koji je na programu u danas od 19.35 sati po lokalnom vremenu.

Drugo kolo je rezultatski bilo lakše po našu teniserku, još jedna domaća teniserka Saša Vikeri, poražena je u dva seta sa 6:3, 6:4, što je omogućilo Olgi da se bori za glavni žreb.

 

Ukoliko se plasira njoj će ovo biti drugo učešće na nekom Grend slem turniru u karijeri, pošto je već igrala u Australiji ove godine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR