Glas Javnosti

Ðoković: Beograd je željan tenisa

Tenis
Autor: Glas Javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, organizator Adria Toura, izjavio je da je zadovoljan svim što se dešavalo na turniru u glavnom gradu Srbije.

"Sportisti vole da igraju pred navijačima, dodatni nivo uzbuđenja je kad smo pred ovoliko gledalaca. Oni su ova tri dana bili fenomenalni. Iznenađen sam koliko su edukovani, dugo nisu gledali kvalitetan tenis. Dominik (Tim) je pomenuo da mu je bilo lepo, svi igrači su dobili podršku i zahvalni smo na tome", rekao je Ðoković na konferenciji za medije u nedelju uveče.

On je istakao da u budućnosti ima želju da organizuje i turnire u muškoj i ženskoj konkurenciji.

"Potrudići se da uz saradnju sa TS S dovedemo muški i ženski turnir. To je cilj. Da li je moguće zavisi od više faktora. Ima dosta turnira, malo je nedelja", rekao je Ðoković.

On se osvrnuo i na igranje pred publikom u Beogradu.

"Poslednji put sam igrao ovde u Dejvis kupu pre dosta godina. Beograd je željan tenisa. Navijači su me oduševili. Retko gde u svetu sam video tako edukovanu publiku kao ovde", rekao je Ðoković i dodao da će u ponedeljak i utorak biti poznato na kojoj lokaciji će biri treća nedelja turnira, koja je prvobitno bila planirana u Crnoj Gori.

izvor: Tanjug

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR