Glas Javnosti
posta

OGLASIO SE DEČAK KOJEM JE NOVAK ULEPŠAO ROLAN GAROS: ‘Ovo nema cenu zadržaću reket!’ (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas Javnosti

Mateo, dečak kojem je najbolji teniser sveta poklonio reket posle meča sa Cicipasom u finalu Rolan Garosa, oglasio se za medije.

Novak Đoković poklonio je reket dečaku sa tribina i njegova sreća zbog poklona obišla je planetu.

U pitanju je dečak po imenu Mateo i on dolazi iz Meksika.

Mališan je za "Imagen Deportes" opisao svoje iskustvo sa finala Rolan Garosa.

-Sve je počelo na polufinalu, kada sam ga pozvao i pružio mu podršku, kao što je Đoković rekao 'davao sam mu savete' - govorio sam mu 'ti to možeš', 'nije to ništa', 'dobra strategija' i motivisao sam ga da nastavi tako- počeo je priču maleni Mateo, a na pitanje voditelja da li zna da ga je Novak čuo dok je to govorio, rekao je:

-Nisam mislio da me je čuo. Na moje iznenađenje na kraju shvatio sam da me je slušao. Bio sam tako ponosan, jedan neverovatan osećaj. To iskustvo nema cenu- opisivao je Mateo svoje doživljaje sa Rolan Garosa, a onda pokazao i reket, ali i otkrio da ne igra tenis!

-Iskreno, ne igram tenis, ali volim da gledam. Ja volim da igram fudbal. Navijam za Real Madrid i PSŽ- skrenuo je Mateo sa teme, pa se ubrzo vratio i otkrio sve o "druženju" sa Novakom.

-Još u polufinalu sam mu pružao podršku protiv Nadala, jer je meni izgledalo skoro nemoguće, znate Nadala zovu "kraljem šljake" i protiv njega nije lako, ali sam ga ja motivisao i na kraju meča, srećom, on me je čuo, prišao, a ja sam ga zamolio da mi se potpiše na kačket, što je on i učinio. Onda sam na finalu stavio taj kačket na glavu i imao sam osećaj da me je prepoznao, a kada je prišao rekao sam mu 'čestitam, veliki si', nakon čega je otišao. Posle je malo zastao, vratio se i poklonio mi reket- priča Mateo koji će ovaj sportski rekvizit zauvek čuvati.

-Ovo iskustvo nema cenu tako da ću ovaj reket zadržati- otkio je Mateo.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR