Glas Javnosti

OGLASILA SE nekadašnja NAJBOLJA TENISERKA SVETA, evo šta je rekla o NOVAKU!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Nekadašnja najbolja teniserka sveta koja je provela 117 nedelja kao prvi reket sveta, oglasila se za portal Nova, po pitanju golgote koju poživljava Novak Đoković.

- Moram reći da znam Novaka dugo, nismo bliski, ali bili smo na Turu u isto vreme. Kada je bio veoma mlad, imala sam priliku da ga gledam kako trenira na terenu pored mene, već je tada bio na vrhu. Ovo je mnogo teško vreme za njega, noćna mora! Došao je do same granice. Situacija je veoma komplikovana, Australija ima jaku poziciju i to ne mogu da komentarišem. Svi živimo već dve godine u veoma teškom svetu - kaže Enan za Novu.

Slavna teniserka je provela 117 nedelja na vrhu WTA liste, ističe da bi možda najbolje bilo da Novak sam odustane, što se neće dogoditi.

- Izgleda da navijači i ljudi iz Australije ne žele Novaka tamo, ali nastavlja da se bori za pravdu i to mogu da razumem. Poštujem to. Pitanje koje se često pojavljuje, čak i da je broj jedan, je da niko ne može da bude iznad zakona i pravila. Novak Đoković ili bilo koji drugi igrač mora da poštuje pravila. To se i sada dešava. Ima mnogo stvari za kojima se žali pred ovaj Australijan open, ja volim tenis, strast igre, a svi ovi novi elementi zbog pandemije nameću nova pitanja. To je veoma teško za Novaka, on ili neki drugi igrač moraju da imaju isti tretman. Postoje pravila i Novak zna svoju poziciju, možda je najbolje da ne igra - rekla je ona.

Istakla je još jednom snažnu ličnost Đokovića koji se odlučio na borbu iako mnogi to ne bi uradili.

BONUS VIDEO: 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR