Glas Javnosti

Šta? Izvinjavam se... Vakcina? Novinar uspeo da ZBUNI NOVAKA, srpski as bio jasan po pitanju VAKCINE pred turnir (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Prvo je bilo reči da će učesnici gren slema Australian open morati da prođu dvonedeljni karantin, a sada je stigao novi šok.

Lokalni mediji u Australiji su preneli vest da bi turnir na ovom kontinentu mogao da se pomeri za mart ili april. Ovu informaciju nisu potvrdili organizatori u Melburnu.

Đoković se našao u čudu kada je britanski novinar povezao Australijan open i vakcinaciju. Novinar je rekao da će u aprilu biti potrebna vakcina.

- Ne razumem šta ste me pitali. Australijan open? April, vakcina? Izvinjavam se, ne kapiram - začudio se Novak u Londonu.

 Novinar je nastavio "Razmišljajući o 2020. godini, novim datumima...", na šta ga je prekinuo Novak.

- Mislite 2021? - upitao je Đoković i dobio potvrdan odgovor zbunjenog novinara.

Govorio sam o primeni vakcine, bio je uporan Britanac.

 - Šta? Izvinjavam se... Vakcina? - ostao je u čudu srpski teniser, a Britanac "objasnio" da će navodno biti potrebna.

- Ne znam ništa o vakcini da bih otišao u Australiju. Uopšte nisam čuo za to. I nisam čuo da će Australijan open biti u aprilu. Australija je u januaru, pa nisam iskreno ništa čuo o vakcini. Mislim da nije potrebno - poručio je Novak.

Đoković je sezonu završio na prvom mestu, ali i porazom od Danila Medvedeva u polufinalu Završnog Mastersa u Londonu.

- Prosto je razočaravajuće završiti sezonu sa takvim porazom, ali istovremeno uživam u takmičenju. Uživam u putovanjima. Uživam radeći ono što volim. Nisam siguran šta će naredna godina doneti, biće malo duža predsezona - zaključio je.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR