Glas Javnosti

NOVAKOVO PUTEŠESTVIJE: Plac, orden, helikopter i goranske aktivnosti svetskog 'reketa broj jedan' (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković se polako vraća u regularne tokove nakon što je uspešno prebrodio krizu zvanu 'Adrija tur', a prva stanica nakon izlaska iz karantina našem najboljem teniseru bila je Bosna i Hercegovina.

I imaće o čemu Novak da priča. 

Prvo je Novak posetio Jahorinu, video stazu za skijanje koja nosi njegovo ime, a planinu je napustio bogatiji za jedan plac. Đoković je na Jahorini bio u prilici da proba i pojedine goranske aktivnosti poput nošenja drveća, nakon čega je usledio odmor u centru "Bosanska piramida Sunca". 

- Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima mesta gde se osećam potpuno ispunjeno, ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Već preko decenije sam u tom, kako kažu, alternativnom svetu, i posetio sam mnoga takozvana energetska čvorišta sa koncentričnim krugovima, rekao je Novak.

Kako bi stigao na sve lokacije Đoković je bio prinuđen da koristi helikopter, a prilikom njegovog uzletanja čak je stigao i da spase jedno mlado drvo:

A da se Novak iz Bosne i Hercegovine vrati nešto teži pobrinuo se Milorad Dodik, koji je iskoristio Đokovićevo prisustvo da najboljem teniseru planete uruči orden dodeljen 2013. godine 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR