Glas Javnosti

NOVAKOVI HEJTERI NA GOMILI! Prevrću očima kad čuju za njega! Pamtiće ih kao ĐOKOVIĆEVE MRZITELJE, a ne kao tenisere!

Tenis
Autor: Glas Javnosti

Novak Đoković je dobio još jednog hejtera!

Spisak onih kojima kralj svetskog tenisa blago rečeno nije simpatičan od danas je jači za još jedno ime.

Njega bi stvarno mogli da pitamo: Ko si, bre ti, jer je trenutno 151. teniser na ATP listi.

Ima još: ovog lika je u 2. kolu Vimbldona izbacio polupenzos Endi Marej posle pet setova. I on se javlja. Krste se ljudi...

U pitanju je Nemac Oskar Ote koji je, poslednji u nizu, bez blama isprozivao Đokovića.

Posle ispadanja on je govorio o tome ko je za njega najbolji teniser svih vremena i  iskoristio priliku da ako već na terenu, onda prozivkom Novaka stigne do svojih pet minuta slave.

- Gledajući iz mog ugla, bez obzira na to ko će da pobedi u trci za GOAT, Federer je najveći. Nažalost, nisam objektivan. Divim mu se zbog držanja. Izgradio je besprekornu sliku i nije, poput Đokovića, izazivao skandale - rekao je Ote za "Tenis Magazin.". 

Lupio i ostao živ. O kakvim skandalima priča?!

Isti onaj koji se skandalozno ponašao u 2. kolu Vimbldona. Prvo se u uvodnom setu duela sa Marejom žalio sudiji da mu je šorts veliki i da nema drugi i tražio da mu se obezbedi drugi. Sudija je posle prvog seta morala da zove organizatore...

Nije ostalo samo na tome... U jednom trenutku 151. teniser sveta proklizao je i našao se na travi, ali nije odmah ustao - već je ostao da leži na mogu i simulira konzumiranje džointa.

Strava i užas, kakav licemer. Ovaj anonimni nemački teniser je samo još jedan u nizu, rekosmo, kome Novak Đoković nije omiljen.

Nije problem, ali ne proziva se svetski broj 1 bez činjenica.

Sve je manje više krenulo od legendarnog Šveđanina Matsa Vilandera, koji je u poslednje vreme, da budemo pošteni, promenio ploču. 

Ostaće upamćena njegova izjava posle završnog Mastersa 2016, kada je Novak izgubio od Endija Mareja.

- Novak je završni Masters osvajao pet puta. Zaista niko ne želi da Đoković opet pobedi, osim nekoliko stotina Srba - rekao je Vilander gostujući u jednom britanskom TV prenosu.

Kakve je samo pretnje i  komentare dobijao posle toga... Englezi su čak tražili da dobije otkaz na Eurosportu, ali on je nastavljao i nastavljao... Sve do nedavno kada je na iznenađenje svih počeo da hvali Novaka...

Sledeći na mrziteljskoj listi je svakako australijski skandalmajstor Nik Kirjos.

Njegovih pljuvačkih gafova je bezbroj, ali evo da izvojimo ovu prozivku posle Novakove diskvalifikacije sa US Opena, kada je lopticom slučajno pogodio sudiju.

"Zamenite mene sa ovim incidentom "džokera". "Slučajno pogađanje skupljača loptice u grlo"; koliko godina bi meni bilo zabranjeno da se takmičim?", pitao se Kirjos.

Tu je i Grk Stefanos Cicipas... On je isto jedan od "freških" primera. Ostaćena upamćena njegova izjava na ovogodišnjem Mastersu u Monte Karlu.

"Ako neko igra dobro i pobeđuje, onda zaslužuje da bude tu gde jeste. U ovom slučaju je jasno da je Novakov poraz iznenađujuć. Svi su bili iznenađeni. Evans je igrao vrlo dobro u učinio je sve da ga pobedi. Ali dobro, bilo je takođe iznenađujuće kada je Australiju napustio sa titulom, iako je tvrdio da je bio povređen. Trenutno se ne sećam gde je imao tu povredu, noge, stomak..." šokirao je izjavom Cicipas.

Ima ih još. Pomenimo bivše slavne teniserke Kris Evert, Bili Džin King i Martina Navratilova, koje su Đokovića čak optužile za seksizam...

 

 

I Flavija Peneta, južnoafrički teniser Kevin Anderson, koga je Novak pre neki dan izbacio sa Vimbldona., čak i legendarni MMA borac Konor MekGregor... prevrću oči kad čuju za Novaka.

Dobra stvar je što Novaka to dotiče kao lanjski sneg.

Neka ga mrze i dalje.

(Glas javnosti)

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR