Glas Javnosti

NOVAKOVE REČI CELOM SVETU SA ROLAN GAROSA! Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju! (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, danas je posle pobede nad Aleksandrom Kovačevićem (3:0) u prvom kolu Rolan Garosa, napisao poruku podrške srpskom narodu sa Kosova i Metohije.

Đoković je posle meča na kameri napisao: “Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju!”. Situacija na severu Kosova i Metohije je veoma teška i napeta posle nasilnog upada kosovske policije, a očigledno je da Đoković pomno prati šta se dešava u Leposaviću, Zvečanu, Zubinom Potoku i Kosovskoj Mitrovici.

Glas javnosti
foto: Glas javnosti



Sigurnom igrom Novak Đoković izborio je plasman u drugo kolo Rolan Garosa gde ga čeka duel protiv Martona Fučoviča. Ipak, sve to palo je u drugi plan nakon meča i dirljive poruke koju je srpski teniser napisao na kameri umesto svog potpisa.


Novak je rešio da pruži podršku Srbima sa Kosova i Metohije koji poslednjih trpe teror takozvanih kosovskih vlasti.

Podsetimo, Srbi na severu Kosmeta nedavno su doživeli upad tzv. specijalnih jedinica policije Kosova, gde su albanski gradonačelnici zauzeli opštine u kojima vlast imaju Srbi, pa su čak i skinuli srpsku zastavu i stavili zastavu tzv. Kosova. Tom prilikom povređeno je i desetak osoba.

Glas javnosti / O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR