Glas Javnosti

NOVAKA PLJUJU NA MREŽAMA ZBOG NAVIJANJA NA ZVEZDINOM MEČU: Kivni ga optužuju za šovinizam (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković napravio je pravu "pomamu" u Pioniru na meču Zvezda – Valensija. Najbolji srpski teniser došao je da bodri crveno-bele na veoma bitnom meču za njihove, pa možemo reći i teoretske šanse za plasman u plej-of najelitnijeg košarkaškog takmičenja.

Kao i na svim mečevima "večitih", navijanje je bilo na vrhunskom nivou, a u jednom momentu navijanju se pridružio i sam Đoković.

Sa tribina čulo se skandiranje "Kosovo – Srbija", a srpski as je zajedno sa ostalima podigao ruku u znak podrške.

To je odmah izazvalo "buru" na društvenim mrežama, pogotovo među onima koji tzv. Kosovo smatraju samostalnom državom, te se Novak našao na "udaru".

Jedan od korisnika mreže Tviter napisao je da je Đoković "podigao pesnicu u znak podrške zastrašujućim šovinističkim anti-kosovskim povicima tokom košarkaške utakmice". To je razbesnelo srpske navijače, što je totalno logično.

Pogledajte kako je to izgledalo:

OTKRIVEN DOGAĐAJ KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU Dečaci su bili izuzetno pošteni, zato im je Đoković dao novac

Uspela je Crvena zvezda da na svom parketu u još jednom "mini finalu" trijumfuje protiv Valensije i šanse za plasman u TOP 8 fazu ostave u životu - 92:73. 

Mnoge poznate ličnosti večeras su prisustvovale ovoj utakmici, a svakako da je najistaknutija među njima bio srpski teniser, Novak Đoković.

 Kada je ušao na teren odmah je ispraćen ovacijama i aplauzima, a situacija koja se dogodila nakon završetka utakmice samo je dodatno podigla svest o njegovoj veličini.


Naime, dok se slikao sa fanovima, Đoković je jednom dečaku dao novac. Sada je, barem se tako čini, objašnjeno šta se dogodilo na samom meču. 

Navodno, kako javlja Kurir, jedan od mladića je otkrio šta se dogodilo.

 Kako tvrdi navedeni izvor, on je sa društvom pronašao Đokovićevu platnu karticu, zbog čega je obezbeđenje dozvolilo grupici mladića da se spusti do parketa kako bi Novaku to i vratili. Đoković se obradovao, što se vidi i na snimku, a na kraju je i "častio" jednog od momaka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR