Glas Javnosti

Novak u novoj opremi! (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, napašće u novom odelu titulu na Rolan Garosu, gde je trijumfovao u tri navrata, i gde će pokušati do dođe do 25. grend slem trofeja.

Novakov glavni sponzor kompanija „Lakost“ predstavila je javnosti kako će izgledati oprema u kojoj će Srbin, inače najveći igrač u istoriji belog sporta, napasti trofej u, sada već bivšem kraljevstvu, njegovg velikog rivala Rafaela Nadala koji i dalje nije uspeo u potpunosti da se oporavi od povrede mišića i vrati na veliku scenu.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Novaka Đokovića u „novom odelu“ za predstojeći Rolan Garos, koji će biti održan od 26. maja do 9. juna ove godine.



U pitanju je kombinacija crvene i bordo boje.

Podsetimo, Novak Đoković nije uspeo u Australiji da dođe do nove grend slem titule, jer ga je u polufinalu zaustavio impresivni Italijan Janik Siner, koji je na kraju slavio u finalu posle preokreta nad Rusom Danilom Medvedevom.

Novak je posle toga odlučio da odloži reket i da odmori od tenisa, „baterije je punio“ uz porodicu i na skijanju, a naredni turnir biće mu Indijan Vels u martu mesecu.

Kada je u pitanju učinak svetskog i srpskog broja jedan na čuvenoj „pariskoj šljaci“, trijumfovao je 2016, zatim 2021. i 2023. godine.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR