Glas Javnosti

Novak trenirao rame uz rame sa sinom (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, doputovao je u Sjedinjene Američke Države zajedno sa porodicom, a tokom jednog treninga pred Masters u Indijan Vels na terenu pored srpskog asa bio je njegov sin Stefan čiji udarci sve više liče na one kakve izvodi prvi reket planete. Osim na terenu Stefan je sa Novakom bio i u teretani.

Tokom priprema za Indijan Vels, Novaku Đokoviću pomaže i to što ima više vremena za porodicu pa su tako njegova deca Tara i Stefan stalno sa njim tokom treninga.

Dok je Tara bila u centru pažnje, Stefan je bio fokusiran na tenis, pa je tako nastao emotivni snimak njega i Novaka u Los Anđelesu.

Prvi reket sveta trenirao je na jednom terenu, a na drugom, pored Novakovog, bio je Stefan koji je razmenjivao udarce sa svojim vršnjakom. Na momente se činilo da se Novak samo smanjio jer su Stefanovi udarci ličili na očeve.



Osim što su zajedno bili na terenu, Novak i Stefan vežbali su i u teretani. Prvi reket sveta podelio je snimak na kom su on i njegov sin sa Markom Panikijem radili određene vežbe za balans.
Stefan je kao i uvek delovao ozbiljno i skoncentrisano i upijao je svaki očev komentar i savet.





Srpski as imao je pauzu posle poraza u polufinalu Australijan opena pa je tako Indijan Vels tek njegov drugi turnir od početka sezone. Novak će na ovom Mastersu igrati prvi put posle pet godina.

Turnir u Indijan Velsu počinje šestog marta, a s obzirom da je Novak „poranio“ iskoristio je svoj boravak da se posveti i studentima na univerzitetu „UCLA“ kao i da uživa u fudbalskoj utakmici Galaksija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR