Glas Javnosti

NOVAK ĐOKOVIĆ: Srce mi se cepa zbog Bekera, molim se za njega (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Prvi reket sveta Novak Đoković naredne nedelje biće prvi nosilac na Mastersu u Madridu.

Novak je i obraćanju medijima u španskoj prestonici, upitan i šta misli o odluci suda u Londonu da njegovog bivšeg trenera, Borisa Bekera, pošalje u zatvor, piše B92.

Beker je osuđen na kaznu od dve i po godine, a poznato je da se sa Novakom izuzetno uspešno sarađivao od kraja 2013. do 2016. godine.
Zajedno su osvojili šest grend slem titula i 14 pehara na takmičenjima Serije ATP 1.000.


"Srce mi je slomljeno. On mi je prijatelj, dugogodišnji, tri godine mi je bio trener, neko koga smatram veoma bliskim i ko je doprineo mnogo mojim uspesima i mojoj karijeri", kaže Đoković.

Otkrio je kako je reagovao kad je čuo vesti iz Londona.

"Bilo mi je teško, ne znam šta drugo da vam kažem. Ne bih da ulazim u detalje presude jer nisam u poziciji da činim tako nešto, ali kao njegov prijatelj, jako sam tužan. Nema tu mnogo šta da se kaže. Nadam se damo da će proći kroz taj period u zatvoru i da će, kada izađe, biti u stanju da nastavi svoj život. Ne znam da li da upotrebim reč normalan, jer život se menja za svakoga ko ode u zatvor, posebno na duže vreme. Ne znam kako će mu biti. Moliću se za njega. Nadam se samo da će biti dobrog zdravlja, pre svega mentalnog jer to će biti najizazovniji deo", poručio je Đoković.

Novak će u Madridu startovati u utorak sa pobednikom meča između Gaela Monfisa i Karlosa Himeno Valera. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR