Glas Javnosti

NOVAKOVA PORUKA GODINE: Idemooooo! Krećem u Australiju! (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Iako vesti koje smo jutros preneli nisu bile optimistične, Đoković nas je upravo obradovao na popularnoj društvenoj mreži i od 17. januara ćemo imati prilike da ga gledamo u pohodu na četvrtu uzastopnu titulu u Melburnu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dobio je "zdravstveno izuzeće" i učestvovaće na Australijan openu, potvrdio je na Instagramu.

Đoković je objavio fotografiju sa aerodroma gde se zaputio ka Australiji uz potvrdu da će učestvovati na prvom Grend slemu u sezoni.

Branilac titule je svoju odluku saopštio na društvenim mrežama.

– Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti. Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22 – napisao je Novak Đoković.

Podsetimo, turnir u Melburnu se igra od 17. do 31. januara, a sada  preostaje da sačekamo žreb i vidimo kakav će biti Novakov pohod ka, nadamo se, novom trofeju.

 

BONUS VIDEO: JEZIVO SVEDOČENJE JU-PODZEMLJA Borba za život i smrt sa bosanskim Ljubom Zemuncem

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR