Glas Javnosti

NOVAK PODIŽE FORMU! Đoković ekspresno do polufinala u Parizu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Prvi teniser sveta polako podiže formu pred odlučujuće mečeve. Ako je Đoković u Melburnu imao problema sa Amerikancem Tejlorom Fricom, to večeras u Parizu uglavnom nije bio slučaj.

Novak Đoković se plasirao u polufinale Mastersa u Parizu. On je u dva seta bio bolji od Tejlora Frica i zasluženo se našao među četiri najbolja tenisera – 2:0 (6:4, 6:3)

Đoković i Fric su se sastali u četvrtfinalu Mastersa u Parizu, a ovoga puta se pitanje pobednika nije postavljalo - Nole je slavio ubedljivo, u dva seta, rezultatom 6:4 i 6:3, pa će se u borbi za plasman u finale sastati sa Poljakom Hubertom Hurkačem koji je ranije danas bio bolji od Australijanca Dakvorta.

Sve je bilo rešeno posle jednog sata i 14 minuta, ali nije sve išlo glatko večeras za Novaka, pogotovo kada su u pitanju servis-gemovi. U prvom setu je Fric uspeo da napravi dva brejka, ali je i Novak lako osvajao gemove na njegov servis i to je u prvom setu učinio čak tri puta.

I drugi set je počeo rajmenom brejkova, a do kraja je Novak napravio još jedan, za vođstvo od 4:2, posle čega nije dozvolio rivalu da se rezultatski vrati u ovaj meč.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR