Glas Javnosti

NOVAK NAJAVIO DOLAZAK VELIKIH TENISKIH IMENA: Serbia open biće UTICAJNIJI NEGO IKAD

Tenis
Autor: Glas javnosti

Prvi reket sveta Novak Đoković gostujući u Dnevniku RTS-a, najavio velika teniska imena na Serbia openu.

Nole je govorio i o planovima za nastavak karijere, pošto je postao rekorder po broju nedelja na vrhu ATP liste (311), ima 18 Grend slem pehara, Nadal i Federer su na vrhu sa po 20 titula.

Kako je rekao važan cilj su Tokio i najvažniji turniri.

-Ove godine Olimpijske igre. Generalno – Grend slem titule… I jedno i drugo. Ako bih morao da izaberem, onda su to Olimpijske igre. Dolaze na svake četiri godine i uveren sam da svaki sportista oseća ogromnu privilegiju i čast da predstavlja svoju zemlju na najvećoj smotri u istoriji sporta. Najlepše emocije koje sam doživeo u karijeri dolaze sa Olimpijskih igara. Uživam u igrama za reprezentaciju, nadam se da ću biti zdrav, spreman i da ću se boriti za medalju”, rekao je Nole i dodao da će do Rolan Garosa igrati u Monte Karlu i na Serbia Openu. 

-Nakon skoro deset godina ćemo imati ponovo turnir u toj kategoriji 250. Nadam se da neke stvari mogu do tada da se smire, da ljudi mogu da uživaju gledajući vrhunske tenisere. Imamo velika imena, još uvek ne smem da ih otkrivam. Nadam se dobrom tenisu, lepom vremenu i publici na tribinama- objasnio je Novak.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR