Glas Javnosti

Novak i Mihin sin zajedno u Rimu: "Idol, prijatelj, legenda"

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković je posle plasmana u osminu finala Mastersa u Rimu imao novu posetu, ovoga puta još emotivniju jer je došao da ga pozdravi Dušan Mihajlović, sin legendarnog Siniše Mihajlovića. Srpski as Dušana poznaje od ranije, a sin slavnog Mihe ne krije koliko se divi Novaku.

Italija ovih dana uživa u tenisu, ali posebnu pažnju pored domaćih tenisera definitivno privlači jedan od najboljih tenisera svih vremena odnosno Novak Đoković.
Meč protiv Grigora Dimitrova pratio je i Dušan Mihajlović, jedan od sinova proslavljenog Siniše Mihajlovića koji je oduševljen prvim reketom sveta iskoristio je priliku da ga bodri, a potom i pozdravi, posle čega je usledilo i fotografisanje.

„Idol, prijatelj, legenda. Najbolji teniser svih vremena“, napisao je Dušan uz fotografiju, a pored poruke je dodao srce i srpsku zastavu.



Dušan je nastavio da gaji odnos sa Novakom kao da što je srpski as gajio odnos sa njegovim ocem, slavnim Mihom. Prvi reket sveta i Siniša Mihajlović redovno su se sretali kada bi Đoković bio u Italiji, a sada se tradicija nastavlja.

Novak je bio među prvim sportistima koji su se oprostili od Siniše Mihajlovića kada je objavljena vest da je slavni srpski fudbaler preminuo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR