Glas Javnosti

NOVAK HOĆE PUNE TRIBINE NA SRBIJA OPENU! Mislima već u Parizu, a ovo je definitivno GLAVNI CILJ na sljaci

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković je održao prvu pres konferenciju na Srbija openu.

Najbolji teniser sveta je rekao da mu je cilj da se što bolje pripremi za odbranu trona na Rolan Garosu.

"Trudim se da svaki trenutak iskoristim da unapredim sebe i povisim nivo fizičke spreme, to mi je potrebno za sezonu na šljaci. U Monte Karlu sam bio i fizički i igrački nespreman, to sam znao da će biti tako. Nadam se podršci sa tribina u Beogradu, očekujem vetar u leđa. Rolan Garos je najveći cilj na šljaci, delimično sam mislima u Parizu u smislu priprema".

Konferencija za medije srpskog igrača je trebalo da bude održana u nedelju, ali je pomerena za ponedeljak.

„Izvinjavam se svima na pomeranju konferencije, tražim i nadam se razumevanju, jer sam imao četiri treninga, bio sam malo umoran, jer se trudim da svaki trenutak iskoristim da unapredim sebe na terenu, da nivo fizičke spreme unapredim, jer je šljaka fizički najzahtevnija u našem sportu. U Monte Karlu sam fizički bio nespreman, to sam i znao, jer šljaka zahteva više provedenog vremena na terenu, i kada su treninzi i kada su mečevi. Nadam se da ću imati više mečeva nego u Monte Karlu, nadam se podršci sa tribina, toliko puta sam igrao pred publikom u Beogradu, i neke od najboljih sezona su došle upravo posle osvajanja Dejvis kupa, kada je naša publika prepoznala koliko je i meni i ostalima važan taj impuls. To sam uradio i prošle godine pred Rolan Garos, kada sam prvi put igrao turnir pred Rolan Garos i na kraju ga osvojio“, istakao je Đoković.

Prvi teniser sveta je govorio o željama na Srbija Openu, voleo bi da bar neko od srpskih igrača dođe do polufinala i otkrio je da će igrati Masterse u Madridu i Rimu pre Rolan Garosa, uz ogradu da će sve, ipak, zavisiti od toga kako se bude osećao i kako bude prošao na turniru u Beogradu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR