Glas Javnosti

NOVAK - GLAVNA VEST U KOMŠILUKU! Zaposleni hotela na Trebeviću otkrili detalje boravka najboljeg tenisera sveta! (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Dolazak Novaka Đokovića u Bosnu i Hercegovinu je glavna vest u komšiluku, što ne čudi imajući u vidu da se radi o najboljem teniseru planete i ubedljivo najpoznatijem sportisti sa ovih prostora.

Od sletanja u Sarajevo neprestani su zahtevi za fotografisanje, upiti za autogram, a Đoković se trudi da svima izađe u susret. 

Novak je odseo u hotelu na Trebeviću čiji su domaćini otkrili kako najbolji teniser sveta nije imao specijalne zahteve, mada i te kako vodi računa o ishrani.

- Novak je od početka bio divan prema svima, uvek je razgovarao s osmehom i nijednog trenutka, iako smo mi bili svesni toga, nije se mogao steći utisak da je reč o svetskoj ličnosti i jednom od najpoznatijih sportista današnjice. Nije bio zahtevan i bila je velika čast na taj jednostavan način raditi s takvim profesionalcem, kazao je zaposleni iz hotela u kom je odseo Srbin.

Još su dodali kako je Novak iza sebe ostavio uredan apartman, te da nije imao prohteve oko hrane.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

Iznimna je čast i ogromno zadovoljstvo što je najbolji teniser na svijetu Novak Đoković odabrao Pino Nature Hotel za svoj trodnevni odmor sa porodicom... Potpuno jednostavan, skroman i nasmijan uživao je u prirodi planine Trebević... Po odlasku je potpisao sve Pino majice i plakate koje će biti postavljene u našem apartmanu Rabbit u kojem je boravio... Hvala ti Nole u ime Sarajeva i cijele BIH ?? It was a great honour to welcome World's no. 1. tennis player in Pino Nature Hotel for a 3 day stay wit his family... ??? We love you Nole #pinonaturehotel #trebevic #balkan #sarajevo #novakdjokovic @djokernole Sarajevo ?you!

Објава коју дели PINO Nature Hotel (@pino_naturehotel) дана

 

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR