Glas Javnosti

Novak Đoković u epizodi 'Provokacija': Šta se desi kad Nole naleti na navijača ljutog rivala u sred Beograda?

Tenis
Autor: Glas javnosti

Za ime Novaka Đokovića vezuju se brojne anedgote i Nole uvek ima neku interesantnu priču da podeli sa ljubiteljima tenisa, što je potvrdio i prepričavanjem susreta sa navijačem jednog od svojih "ljutih" rivala, Rodžera Federera, koji se dogodio u sred Beograda.

Đokoviću je tokom jedne šetnje sa porodicom po Savskom keju decu odveo do igrališta, a dok su se mališani igrali, prišao mu je čovek i pitao ga da li zna da je jedini u Srbiji koji navija za Federera kada igra protiv Novaka.

- Ako si jedini, to je super, odgovorio mu je Novak.

Svetski "broj jedan" je potom dodao:

- Malo smo se našalili. Rekao je, 'ne zameraš mi?' Pitao me je kakav je Federer kao osoba. Baš mi je bilo drago bilo da popričamo. Rekao mi je "Ima onaj volej, ona lepota igre, ne mogu tome da odolim'". Ja sam mu odgovorio da je to OK, ne zameram mu, jer to je to, svako preferira nekog igrača, komentatora. Boja glasa, način na koji pričaš nekoga iritira, nekome prija. Ne mogu da tražim od nekoga da navija za mene ili za nekog drugog. Očekivano je da ljudi iz Srbije simpatišu igrače iz Srbije, ali da li je to obaveza? Ne. Ako ti se sviđa Federer, reci tako, zaključio je Đoković priču o ovom zanimljivom događaju.

Federer je inače danas saopštio da je, nakon nove operacije, odlučio da završi sezonu:

- Dragi navijači, nadam se da ste bezbedni i zdravi. Pre nekoliko nedelja sam napravio korak unazad vezan za moj oporavak, tako da sam morao da odem na još jednu brzinsku artroskopsku proceduru na svom desnom kolenu. Sada, kao što je bio slučaj i pred početak sezone 2017, planiram da odvojim potrebno vreme kako bih bio 100 odsto spreman da igram na najvišem nivou. Nedostajaćemi navijači i Tur, ali željno iščekujem da vidim sve nazad na Turu na početku sezone 2021. godine. Sve najbolje, Rodžer, stoji u poruci objavljenoj na njegovim društvenim mrežama.

 (Izvor: Wish and go)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR