Glas Javnosti

NOVAK ĆE TEŠKO DO TITULE NA ROLAN GAROSU! Vajda ga najbolje poznaje, favorit tek na OVOM TURNIRU

Tenis
Autor: Glas javnosti

Doskorašnji trener najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Slovak Marijan Vajda, procenio je da će srpski teniser imati veliki problem da dođe do titule na Rolan Garosu.

On je istakao da očekuje da njegov nekadašnji pulen osvoji Vimbldon.

Novak Đoković uspešno je preskočio prvu prepreku na turniru u Madridu pobedivši u dva seta Gaela Monfisa, a njegov doskorašnji trener Marijan Vajda je u intervjuu za slovački Šport analizirao njegove šanse na turnirima u Parizu i Londonu.


- Mislim da će biti jako teško. Novaka koči to što nije igrao na Australijan openu i drugim velikim turnirima kao što su Indijan Vels i Majami. Nedostaje mu borbenog iskustva. Nisam siguran da može da trijumfuje u Parizu, biće velika konkurencija - ocenio je Vajda.

Već legendarni trener je po prestanku saradnje sa Novakom već preuzeo novog pulena, zemljaka Aleksa Molčana, ali su slovačke medije više zanimale njegove procene o šansama Đokovića.


- Favorit je na Vimbldonu. Trava je Novakova podloga. Tu se snalazi, dobro koristi svoja oružja, ima pravu igru i dobija mečeve, što je potvrdio prošle godine. Biće favorit, po meni, za titulu na Vimbldonu - istakao je Marijan Vajda, prenosi RTS.

Marijan Vajda je 15 godina bio trener Novaka Đokovića, koji je za to vreme osvojio 20 grend slem titula.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR