Glas Javnosti

NOLE OPET NASMEJAN! Posetio Ostrog, popio rakiju sa Joanikijem koji je spremio za njega specijalni poklon (FOTO+VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković iz Beograda je u četvrtak otišao u Crnu goru, a nakon boravka u Tivtu danas je posetio srpsku svetinju, manastir Ostrog.

Nole je na Ostrogu imao čast i da porazgovara sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem, kao i sa bratstvom manastira.
Pored samog obilaska manastira, najbolji teniser sveta se družio sa velikim brojem ljudi koji su takođe bili u poseti Ostrogu, a tom prilikom je od mitropolita dobio na poklon i ikonu svetog Vasilija Ostroškog, čije se mošti čuvaju na Ostrogu.

Na društvenim mrežama je puno fotografija Đokovića iz manastira, kao i snimka sa jednim detetom.

Takođe, prvi reket sveta se poklonio moštima svetog Vasilija Čudotvorca, a posle obilaska manastirskih svetinja razgovarao je sa mitropolitom i bratstvom manastira u manastirskoj trpezariji.

Zanimljivo da se je tokom razgovora Joanikijem Novak trudio da objasni ili razjasni neke delove njihovog dijaloga, a mitropolit ga je pažljivo slušao dok je pored njih stoji čašica sa rakijom i vodom.

Nekad je i najboljima potrebno samo da ih neko sasluša - stoji u opisu fotografije najboljeg tenisera sveta i mitropolita Joanikija od kojeg je dobio vredan poklon u vidu ikone Svetog Vasilija Ostroškog.

BONUS VIDEO: Poznati profesor o budućnosti Novaka Đokovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR