Glas Javnosti

Nije samo doktorka Marijana: JOŠ JEDAN ČOVEK JE POMOGAO NOVAKU da osvoji AO! (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Čitav dan je bio na raznoraznim tretmanima i mnogim mašinama

Novak Đoković osvojio je 10. titulu na Australijan openu i tako izjednačio rekord koji je do sada držao Nadal sa 22 Grend slem titule.

Novak je otkrio da mu je ovo najveći trijumf u karijeri, s obzirom na okolnosti i kroz šta je sve prošao u Australiji u smislu povrede.

Novak je doživeo povredu zadnje lože na meču protiv Medvedeva u polufinalu Adelejda, a očigledno ju je i pogoršao jer je nastavio da igra i taj meč, ali i kasnije finale protiv Sebastijana Korde.

Novak je i sam ispričao da je primenio potpuno drugačiji pristup mečevima, nije imao treninge između mečeva, već je išao po čitav dan bio na raznoraznim tretmanima i mnogim mašinama kako bi oporavio povređeni mišić.

Novaku je u pomoć pritekla doktorka Marijana, koja nije bila jedina koja mu je pomogla. Na društvenim mrežama su se pojavile i fotografije sa doktorom Stivenom Sasinisom Šašjanom.

Šašjan je kiropraktičar primenjene kineziologije, a na mrežama je otkriveno da je pomagao Novaku da osvoji Australijan open.

 Sve je moguće kada radite sa čarobnjakom funkcionalne neurologije. Umreženje i paljenje dinamičkog nervnog sistema – napisao je jedan njegov kolega, koji je objavio u prilogu i fotografije sa Novakom i doktorom Šašjanom iz svlačionice u Melburnu, gde je Novak držao Normanov trofej, ali i fotografiju iz klinike “True Health Solutions”.

Inače, doktor koji je pomagao Novaku je i predavač Međunarodnom odboru za primenjenu kineziologiju i aktuelnii sekretar Međunarodnog saveta za obrazovanje, ima trostruku specijalizaciju iz različitih oblasti medicine i jedan je od najcenjenijih doktora u Australiji u svojoj oblasti.

Nema sumnje da mu je doktor značajno pomogao, čim mu je Novak omogućio pristup svlačionici.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR