Glas Javnosti

NEMOJ DA TI NADAL POBEGNE! Mekinro o Novaku: Sa njim sve lebdi u vazduhu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Legendarni Džon Patrik Mekinro upozorio je Novaka Đokovića da bi Rafael Nadal na Rolan Garosu mogao dodatno da mu pobegne i da osvoji 22. Grend slem titulu.

Više je razloga za tako nešto – prvi jer je još u magli da li će Srbin moći da se takmiči u Parizu, a drugi jer je Rafa „kralj šljake“.

Ono što je Novak Đoković u Melburnu na Australijan openu, to je Rafael Nadal u Parizu, možda i više od toga.

Španac ima nestvarnih 13 titula na Rolan Garosu koji je sledeći Grend slem u sezoni i biće odigran u maju.

„Oduvek sam želeo da sva trojica – Nadal, Đoković i Federer na kraju imaju isti broj trofeja. U redu će biti ako svi završe sa po 21. trofejem, biće u redu i ako budu imali po 22. Video sam da su Federer i Đoković čestitali Nadalu i to potvrđuje njihovu veličinu. Nikada nisam navijao da bilo ko od Nadala, Federera i Đokovića izgubi. Posebno zbog načina na koji igraju, nikada ne bih hteo da se tako nešto dogodi. Oni su veliki šampioni i prosto želite da su izjednačeni. Ali, sada je veliko pitanje oko toga. Sumnjam da će Rodžer osvojiti još jednu Grend slem titulu. Pitanje je da li će i koliko igrati. Takođe, nismo očekivali da će Nadal osvojiti trofej u Melburnu. A, sa Novakom... Sa njim sve lebdi u vazduhu, posebno ukoliko ne bude igrao ni na Rolan Garosu. U tom slučaju bi Nadal mogao da se pomeri na 22. titulu i da pobegne“, realno je Amerikanac sagledao stvari Džon Mekinro u razgovoru za „Eurosport“.

BONUS VIDEO: DOKTOR ALEKSANDAR RADOJEVIĆ O ZAGAĐENOSTI KAO TIHOM UBICI   

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR