Glas Javnosti

NEKA GA NEKO UBEDI, URAZUMI, TO JE UŽASNO! Slavna teniserka ŠOKIRANA, NE RAZUME ĐOKOVIĆA

Tenis
Autor: Glas javnosti

Pam Šrajver, nekada treća igračica sveta nije oduševljena izjavama Novaka Đokovića vezanim za vakcinaciju. U intervjuu Bi Bi Siju kralj svetskog tenisa podigao je veliku prašinu porukom da neće da se vakciniše protiv kovida.

On je rekao i da je spreman da žrtvuje trofeje naspram toga da ima slobodu izbora šta će uneti u svoje telo.

Šrajverova se nada da će Novaka neko ubediti da promeni mišljenje.

"Nadam se da bi osoba od poverenja, neko ko je stručnjaku nauci i medicini, najverovatnije neko iz Srbije, mogla da sedne sa njim i pokaže mu sve, prođe sa njim kroz sve naučne faze koje pokazuju zašto nauka i medicina imaju poverenje da se nešto sigurno unese u svoje telo", izjavila je za BBC.
Amerikanka veruje da su njegovi stavovi takvi da negativno utiču na globalnom nivou.

"To je užasno za tenis, nije dobro za njega, a on je neko ko vodi svojim primerom. Činjenica da ne veruje u to, to dovodi mnogo ljudi u njegovoj zemlji i širom sveta da čine isto", dodala je ona.

Šrajverova je pričala i o posledicama pandemije.

"Teško je verovati da bi istoriju tenisa mogla da ispiše pandemija i činjenica da je broj jedan odbio da se vakciniše i tako putuje u što je moguće više zemalja. Jedna od stvari koju Novak podvlači je, u ovom momentu, tako da kasnije, kada pandemija popusti i vidimo joj ciljnu liniju, moći će da putuje slobodnije. Ako mu niko ne dokaže da je sigurno da primi vakcinu, onda će on čekati i igrati na malom broju turnira, gde mogu da igraju nevakcinisani", zaključila je Pam Šrajver.

BONUS VIDEO: Glumac otkriva "Ženu sam upoznao preko instagrama !"



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR