Glas Javnosti

NAJBRUTALNIJA OSUDA NOVAKOVOG POTEZA DOŠLA JE OD NJE: 'To što je uradio je isto kao da je OSTAVIO DEVOJKU PREKO TELEFONA'!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Osude Novakovog poteza na US openu zbog kojeg je diskvalifikovan ne prestaju. U red kritičara danas se svrstala i jedna od najboljih teniserki svih vremena Martina Navratilova koja nije štedela našeg tenisera.

Naime, naš as je diskvalifikovan sa turnira jer je u osmini finala slučajno pogodio lopticom pomoćnog sudiju.

Novak je bio razoačaran zbog šokantne odluke čelnika turnira, odmah nakon diskvalifikacije je napustio sportski kompleks u Njujorku i uputio se na aerodrom. Nije se pojavio na obaveznoj konferenciji za medije.

Iako se ubrzo putem oglasio na društvenim mrežama i tom prilikom uputio izvinjenje zbog svog poteza, Navratilova je osula paljbu po Srbinu.

- Za mene je to bilo kao kad raskidate sa devojkom putem mejla. To se radi uživo - počela je Navratilova za "Tennis Channel".

Navratilova smatra da prvi reket sveta nije bio dovoljno hrabar.

- Okej... Napravio je grešku u deliću sekunde, ali onda je imao vremena da razmisli o svemu i on je pobegao! Nije imao hrabrosti da izađe pred novinare da priča o tome, to je kao izvinjenje bez izvinjenja. Da, naravno da mu je žao što je to uradio, ali je trebalo da ostane da porazgovara sa novinarima - kaže Amerikanka.

(Glas javnosti/Kurir.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR