Glas Javnosti

Nadal upisao pobedu posle duge pauze

Tenis
Autor: Glas javnosti

Rafael Nadal, španski teniski as, vredno se priprema za povratak na teniske terene na treninzima koji se odvijaju na terenima njegove akademije u Kuvajtu

Nakon što nije učestvovao na turnirima od januara ove godine, kada je doživeo poraz od Makenzija Mekdonalda u drugom kolu Australijskog opena, Nadal se povukao zbog povrede kuka koja ga je dugo držala van takmičarske arene.


Posvećen oporavku, španski teniser je mesecima unazad posvećen treninzima i pripremama, prvo u Španiji, a sada i u Kuvajtu. U sklopu svojih priprema, odigrao je i prvi pripremni meč protiv mlade francuske zvezde, 36. igrača sveta, Artura Fisa.

 

Njih dvojica su odigrali jedan set, a iskusniji Nadal je odneo pobedu nakon taj-brejka. Snimci sa ovog susreta deluju ohrabrujuće za sve fanove Nadala koji s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na veliku scenu.

Nadal planira da se vrati takmičarskim izazovima početkom naredne godine, kada će nastupiti na turniru u Brizbejnu, a potom i na Australijskom openu. Ovaj Grand Slam turnir posebno je značajan za Nadala, koji je tokom karijere osvojio dve titule na ovom prestižnom takmičenju. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju Nadalov povratak na teren i nadaju se novim uzbuđenjima koja će španski teniser doneti u narednoj sezoni.

Glas javnosti/A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR