Glas Javnosti

Nadal prosto ne može više!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Španski teniser Rafael Nadal nikako ne uspeva da reši problem sa povredom leđa, koja će ga sada udaljiti i sa mastersa u Monte Karlu.

Delovalo je da je povreda prošlost početkom sezone kada je Rafa igrao na turniru u Brizbejnu, ali poteškoće sa leđima ne dozvoljavaju legendarnom teniseru na pronađe ritam.

Odustao je od Indijan Velsa, najavljivao je povratak u Monte Karlu, ali od toga neće biti ništa. Oglasio se Španac na društvenim mrežama i poručio da ga ove godine nećemo gledati u Kneževini.

– Pozdrav svima, ovo su veoma teški momenti za mene u sportskom smislu. Nažalost, moram da vam kažem da neću igrati u Monte Karlu. Moje telo mi to jednostavno to ne dozvoljava. Čak iako svakoga dana radim maksimalno i ulažem svu volju da igram i takmičim se ponovo na turnirima, koji su za mene jako važni, istina je da ja danas ne mogu da igram. Nemate ideju koliko je za mene teško to što neću igrati na ovim turnirima.



Istakao je Nadal za kraj da se nada i da će stvari uskoro krenuti u pravom smeru.

– Jedino što mogu da uradim jeste da prihvatim situaciju i da gledam u budućnost sa uzbuđenjem i voljom da igram i nadam se da će stvari krenuti nabolje. Hvala svima, kao i uvek, na svim porukama podrške i željama – napisao je Nadal.

Videćemo koliko će turnira Rafa propustiti, a ono što sve zanima jeste da li će biti spreman za Rolan Garos, turnir koji je osvojio 14 puta.

Glas javnosti /S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR