Glas Javnosti

NADAL PONOVO ŠOKIRAO: Da li je fer ili ne da Novak igra? UMORAN SAM OD TOGA I NEĆU DA PRIČAM!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Na konferenciji za štampu posle pobede nad Markosom Gironom, španski teniser Rafael Nadal upitan je da prokomentariše situacija koja se desila Novaku Đokoviću, na šta on nije želeo da odgovori direktno.

Nadal je rekao da ga ta tema umara, ali nije želeo da kaže da li podržava odluku australijkih vlasti ili ne, već je samo rekao da poštuje odluku koje je doneo sud.

- Pomalo sam umoran od te teme. Kada je dobio prvo suđenje, rekao sam da je pravda progovorila. Juče je odluka bila drugačija. Nikada neću biti protiv onoga što pravda kaže. Ako Novak Đoković igra ovde, bolje je za sve. Druga stvar je šta se dogodilo. Kao što sam rekao na početku, ne mogu da pričam nešto drugačije jer je situacija veoma jasna - rekao je Nadal.

Novinari su ga pitali i da li će mu nedostajati Novak na ovom turniru, kao njegov veliki rival.

- Uvek sam sa svojim rivalima imao dobre odnose. Po mom mišljenju, mnogo je bolje kad imaš dobar odnos sa svakim, posebno u svlačionici. Tako je bilo tokom cele moje karijere. To je moja filozofija. Bolje je imati dobar odnos sa svima jer ste tako srećniji. Ni Novak nije bio izuzetak u tome. Oduvek smo imali sjajan odnos. Iskreno, želim mu sve najbolje. Situacija je bila popprilično zbunjujuća. On nije jedini koji je u tome uradio nešto loše. Svakako da ima više odgovornih u ove dve nedelje. I on je jedan od njih. Na ličnom nivou, da, voleo bih da ga vidim kako igra ovde. Da li je to fer ili ne da igra, to je druga tema i ne bih više želeo da pričam o tome - dodao je Nadal.

BONUS VIDEO: SANDA RAŠKOVIĆ - IVIĆ: NAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM BAGUJE!

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR